Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı

DEVA Partisi, Türkiye'nin tamamında; “İktidarın Zammı Varsa Vatandaşın Pedalı Var” adıyla bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirdi. DEVA Partisi, Türkiye'nin tamamında; “İktidarın Zammı Varsa Vatandaşın Pedalı Var” adıyla bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirdi.

08 Kas 2021
Son günlerde ciddi oranda artış gösteren benzin fiyatlarına ve üst üste gelen benzin zamlarına karşı dikkat çekmek isteyen DEVA Partisi, Türkiye'nin tamamında; “İktidarın Zammı Varsa Vatandaşın Pedalı Var” adıyla bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirdi.

İktidarın zammı varsa vatandaşın pedalı var!

Son zamanlarda benzine gelen zamların ve doğanın korunmasının da altını çizerek protesto edilmesi için DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığı ortak bir proje geliştirdi. Vatandaşın benzin fiyatları altında ezildiğinin, Türk lirasının değer kaybı ve enflasyonla gelen zamlarla refah seviyesinin nasıl düştüğüne dikkat çekmek ve çevre için bisiklet kullanımının önemini vurgulamak adına böyle bir etkinlik yapıldı.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVADOĞADA
  • #DEVABISIKLETTE

SONRAKİ HABER

Doğa Hakları ve Çevre Politikaları ile WWF Türkiye Buluşması

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

08 Kas 2021