Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı

DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Su Politikaları Derneği'ni Ziyaret Etti. DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Su Politikaları Derneği'ni Ziyaret Etti.

06 Eyl 2021
DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ve Birim Sekreteri Ali Gülseren Su Politikaları Derneği’ni Ziyaret Etti.

6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette önce heyetimize Su Politikaları Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda bilgi verildi .

Toplantıda SPD Başkanı Dursun Yıldız DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nun Su Yasası Taslağı, Su Kaynakları Yönetiminin durumu, Su, Enerji, Çevre ve Gıda Güvenliği ile ulusal güvenlik ilişkisi, Su Yönetimimizin kurumsal altyapı eksiklikleri ve Termik Santraller ve Su ihtiyacı, Çevre ve Su Politikaları ilişkisi gibi sorularını yanıtladı.

SPD Başkanı Dursun Yıldız heyete SPD‘nin Su Kanunu Taslağının maddeleri ile ilgili görüş ve önerilerini içeren raporu, Su - Kömür - Enerji ve Çöpe Giden Sularımız Raporlarını sundu. Ayrıca Su Güvenliği 2050 Kitabını imzalayarak takdim etti.

Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda Türkiye’deki Kuraklık, İklim Değişikliği ve Doğal Çevre Koruma politikalarının önemi, su yönetiminde şeffaflık ve katılımcılık ile sivil toplum kuruluşlarının politika yapılması ve uygulanması konularında artan önemi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

SPD Ziyareti Görsel 2

Evrim Rızvanoğlu toplantının sonunda SPD Başkanı Yıldız’a detaylı açıklamaları için teşekkür etti ve SPD’nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek bağlantıyı sürdürmek istediklerini ifade etti.

SPD Başkanı Dursun Yıldız da SPD‘nin yerel, ülkesel ve bölgesel ölçekte Su - Enerji - Gıda ve Çevre güvenliği konularında bilgiye dayalı analiz çalışmalarını sürdüreceğini ve bu alanda elde ettiği sonuçları ilgili tüm kurum kişi ve kuruluşlarla paylaşmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVADOĞADA
  • #BIRKULAĞIMIZSIVILTOPLUMDA

SONRAKİ HABER

Dünyamızı Tehdit Eden Bu Çok Büyük Krizin Tam Ortasındayız. Adı "İklim Krizi".

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

06 Eyl 2021